BESTYRELSEN

Bestyrelsen 2020
Bestyrelsen 2020

Bestyrelsen i RUIF

Er sammensat af syv bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter. Vi er en blanding af kvinder og mænd, der alle har en vision om at gøre en forskel i vort lille lokalsamfund. Vores arbejde er først og fremmest at drive foreningen på en måde, så den udvikler sig sundt og i takt med tiden. Vi skal sørge for, at der er instruktører til holdene (hvilket desværre er en kæmpe udfordring!) samt at pengekassen er nogenlunde fyldt, så vi har råd til at investere i nye redskaber og nye tiltag.

Vi holder møde ca. en gang om måneden hjemme hos hinanden privat, hvor stemningen er hyggelig og afslappet. Vi planlægger forårsopvisning, Parkkoncerter, OK kampagner, juleafslutninger og meget mere for at skaffe penge til kassen og for at skaffe nye medlemmer til foreningen.

Nye medlemmer er nemlig vores drivkraft, da vores mission netop er, at flere mennesker skal hygge sig og bevæge sig i et trygt og lokalt miljø og i et godt fællesskab.

Især det fysiske fællesskab omkring nogle sjove aktiviteter er vigtigt, ikke mindst i den virkelighed, vi lever i idag, hvor den digitale verden bliver større og større.

Foreningslivet har altid været og vil altid være en vigtig hjørnesten i vort samfund, for et fysisk fællesskab giver meget mere end det vi finder på de sociale platforme.

Det giver nærhed og nærvær at være sammen, at se hinanden i øjnene, aflæse kropssprog og ’mærke hinanden’.

Derfor er vi i bestyrelsen glade for at gøre et stykke arbejde, som betyder, at RUIF kan være en af virkelighedens platforme, hvor folk mødes, trives og hygger sig.