Volleyball

VOLLEYBALL

Mix-volley

Mix-volley er sammensat af kvinder og mænd 18+ og ledes af en instruktør.

Holdet tilbyder teknisk træning, god motion og deltagelse i turneringer, hvis der er deltagere nok og interesse herfor. Holdet er kendt for et godt socialt samvær, hvor smil på læben og en frisk kommentar har høj prioritet.


Senior-volley - Holdet er uden instruktør.

Senior-volley er for de spillere, som udelukkende spiller for motionens skyld. Holdet er sammensat af både kvinder og mænd, og her går hygge og motion hånd i hånd. Her deltager man ikke i turneringer, men spiller for at få sved på panden og smil på læben.

Mix-Volley 

Gorm Filskov

Jeg har spillet volleyball i RUIF siden 1988 og har været instruktør siden 1995.

Jeg er instruktør i RUIF, fordi volleyball er en dejlig og sjov sport, som alle kan være med til, og især mix-volley har en speciel ånd, hvor der er et rigtigt godt sammenhold og plads til en sjov bemærkning.

Vi har både rutinerede og nye spillere på holdet og både mænd og kvinder. Hvis der er mange spillere, deltager vi i DGI´s turneringer for mix volleyball. Alle kan være med, men det er selvfølgelig frivilligt.

Vi træner grundslagene og laver forskellige sjove spilnære øvelser. Vi slutter altid af med at spille mod hinanden, optimalt 6 mod 6.

Mobil: 20163422

Billeder kommer senere