Jumping Fitness (Ny)

Jumping Fitness

Har du lyst til at pulsen op på en svedig, sjov og ny måde? Så er Jumping Fitness lige noget for dig. Jumping Fitness er effektiv træning på små trampoliner. Træningsformen styrker balance og kondition og træner kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør, at led ikke bliver belastet på samme måde som fx ved alm. hop og løb. Alt hvad du behøver er indendørs sko, et lille håndklæde, en flaske vand og så masser af godt humør! Så sætter vi det fedeste musik på og får trænet såvel core som lattermuskler!

Mette

Jeg hedder Mette og er helt nyuddannet Jumping Fitness instruktør. Jeg har tidligere undervist i Bokwa og senest i Crossdance, som jeg stadig underviser i.

Jeg tanker alt min energi gennem min undervisning - jeg elsker at gøre en forskel for andre, og for mig er hele belønningen de glade, svedige og røde ansigter, der smiler til mig midt i og efter en undervisningstime.

Det betyder meget for mig, at ALLE mine deltagere føler sig set og mødt i alle timer. Jeg sætter en stor ære i, at der skal være plads til alle, det håber jeg, at man mærker i mine timer.

Jeg er altid meget opmærksom på mine deltagere - også hvem jeg kan presse lidt ekstra den dag, og hvem jeg bare skal give et klap på skulderen og et ekstra smil.

Hvis du har spørgsmål til Jumping Fitness eller til mig som instruktør, er du meget velkommen til at kontakte mig enten på mail:
mette@great-living.dk eller på mobil 3133 6545.

Kontingent på Jumping Fitness er 350,- for et halvt år (sep-dec) / (jan-apr)

Tilmelding sker via facebook, når tilmeldingen til forårs sæsonen åbnes i december.

Billeder kommer senere

Tilmelding til denne aktivitet foregår via Facebook.
 
Hold øje med siden: Rinkenæs UIF.