PARKKONCERTER

I Rinkenæs har man i over 20 år afholdt koncerter i den skønne park Gartnerslugten hen over sommeren. I alt afholdes 6 koncerter fra slutningen af juni til starten af august i tidsrummet kl. 19.30 – 22.00 hver tirsdag. Der er gratis entre, og alle er velkommen.

Hovedsagligt er det lokale kunstnere, som beriger publikum fra nær og fjern med en musikalsk rejse, dog har vi også haft besøg af udenlandske musikere.

Til koncerterne er der altid god stemning uanset vejr og vind, og der kan købes pølser, øl/vand, is, slik og kage med kaffe/the.

Hold øje med lokal avisen og plakaterne, som er fordelt i hele byen, så kan du se, hvem der skal underholde i parken.

Koncertrækken bygger på et tæt samarbejde blandt de lokale foreninger i Rinkenæs. Samarbejdet består af Rinkenæs Frivillige Brandværn, Rinkenæs Borger- og Famileforening samt Rinkenæs Ungdoms- og Idrætsforening (RUIF). Et eventuelt overskud fra koncerterne deles mellem disse tre foreninger og går dermed til gode almene formål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til parkkoncerterne og tag gerne din nabo, ven, familie etc. med til en stemningsfuld, musikalsk aften i skønne naturomgivelser.

Se mere på hjemmesiden:
http://parkunderholdning.dk/