Familie Tons & Tummel

Familie Tons & Tummel

Kom og vær med, når vi laver tons og tummel for familier 5 lørdage hen over vinteren. Vi lægger et program, hvor der skal tonses og tumles, dvs. generel leg, lette boldspil, udfordrende redskabsbaner, sjippe, danse, styrketræning og massage. I får som familie kvalitetstid med jeres barn/børn. I er minimum en voksen med egne børn i skolealderen. Vi lægger vægt på fællesskab, hvor alle deltager aktivt og alle hjælper til.

Vi mødes i hallen på Rinkenæs Skole i sportstøj. Vi glæder os til at se jer.

Det bliver følgende 5 lørdage 22/9-18, (udendørs på sportspladsen, hvis det er fint vejr)

27/10-18, 17/11-18, (i december er der fælles julearrangement, dato kommer senere) 19/1-19 og 23/2-19 (sidste gang i Holbøl multisal/springcenter)

Familie Tons & Tummel = 250,- pr. person (kun en træning pr. måned)

Vi (Heidi, Betine og Else) er tre modne piger, der har lyst til at skabe rammerne for et hyggeligt, sjovt og udfordrende samvær mellem forældre og børn.

Vi har alle tre en bred baggrund indenfor gymnastik, leg og bevægelse og brænder for at sætte gang i noget, der kan styrke relationen mellem barn og voksen.

Godt humør, højt til loftet, glæde og energi er ord, som kendetegner os alle tre og vi glæder os i dén grad til at komme i gang!