Fun Dance Latino

Fun Dance Latino

Vores motto er: Motion skal være sjovt!

Fun Dance Latino startede 2010 og er en motionsform, hvor alle kan være med. Målgruppen er 6-100 årige, dog med den regel at børn under 12 år skal være ifølge af en voksen. Hvad er Fun Dance Latino? En Fun Dance Latino time består både af dance og fitness træning. Vi træner til varieret musik lige fra det nyeste på hitlisten til musik fra 80’erne. Vi danser alle på hver vores unikke måde, intet er rigtigt eller forkert. Vores formål er at skabe bevægelse.


Det siger deltagerne.  Fun Dance er en super dejlig motionsform, hvor glæde og bevægelse er nøgleord. Vi danser til alverdens skønne rytmer, hygger os og har det sjovt samtidig med at vi får sved på panden. Hvis du elsker at danse og bevæge dig, så er Fun Dance lige noget for dig!

Conny Hansen Sekretær - Kontaktperson vedr. Fun Dance Latino

Tine Dencker & Rikke Dencker Nielsen

2010 blev året hvor Fun Dance Latino (en blanding af dans og work-out) kom på RUIF´s program, og siden har vi danset, grinet og fået rigtig god motion med alle vores dansere. For motion må gerne være sjovt.

Vi er søstre og brænder for at bevæge os. Du genkender os ved, at vi ikke kan stå stille og da også lige synger med på sangene.

Tine: 26 93 34 34
Rikke: 50 93 29 72

Vi træner hver mandag fra klokken 17.45 til 19.00 [ai1ec cat_name="dance, ferie"]

Billeder kommer senere